Til forsiden
15. august 2022
Forsiden Sideoversigt på blomsterhegnet.dk Kontakt os Tip en ven om denne side Online bestilling Nyhedsbrev fra BlomsterhegnetUdskriv sidenEn side tilbage
Nye tanker og idéer – nyt tilbehør. 
Blomsterhegnet udvikles i takt med de ønsker, som vores kunder har, og den inspiration som vi har fået på de messer, vi har deltaget i. 


Som tilbehør kan vi nu tilbyde en stor rund plexiglasplade som går helt op i toppen af Blomsterhegnet, og derved skaber meget mere læ. Plexiglaspladen kan leveres i en klar udgave og i en matteret udgave, hvis man har behov for at være ugeneret.
Vi tilbyder nu også et nyt permanent hjulsystem. De nye hjul er svejset fast på benene, hvilket gør det meget nemmere at flytte hegnet rundt. Alle hjul har en bremse-funktion, så det kan stå fast. 

Der er også udviklet nye blomsterkasser, der er specielt designet til de store plexiglasplader. Blomsterkasserne, der er håndlavet i Danmark, er designet således de kan være på begge sider af plexiglaspladen.


Blomsterhegnet
    
  -    mere end et hegn…

Blomsterhegnet er helt ideelt når man hygger sig på terrassen, og lige mangler den læ, der gør det rart at være udenfor. Det er plexiglaspladen i midten af hegnet, der gør den store forskel for at opnå læfunktionen, den findes nu i tre forskellige størrelser.
Når man har sat sig godt til rette, kender vi det jo nok, at vinden flytter sig. Det løser Blomsterhegnet også ved at påsætte et lille hjulsæt, eller få permanente hjul på benene derved kan man nemt flytte på det, så man kan få læ. Blomsterhegnet er et læhegn fremstillet i galvaniseret smedejern og lakeret med maling af høj kvalitet.


Blomsterhegnet.dkSøndervangs alle 36Tlf: 36467800 eller 27289119info@blomsterhegnet.dk