Til forsiden
15. august 2022
Forsiden Sideoversigt på blomsterhegnet.dk Kontakt os Tip en ven om denne side Online bestilling Nyhedsbrev fra Blomsterhegnet
Udskriv sidenEn side tilbage
Blomsterhegnet til private hejm, med mange formål

Udesæsonen bliver længere og længere,
at sidde udenfor på terrassen er bare
lykken.

Vi kender det jo nok alle sammen, at vi lige er kommet ud for at grille, nyde kaffen eller sole sig lidt, og så kommer der en irriterende vind - der bare ikke er til at holde ud, det er her Blomsterhegnet er genialt.

Blomsterhegnet bruges som dekorativt læhegn mod vind, til afgrænsning af terrassen eller som afskærmning mod naboen.
Klik her for dias show

 

De blomsterpyntede blomsterkasser er et kapitel for sig selv, de giver en fantastisk hygge og skaber en dejlig stemning og atmosfære. Vi har vores egen uddannede blomsterdekoratør som giver gode råd, og viser hvordan du kan pynte op med årstidens smukke blomster. Læs mere under "inspiration".

Hvis man er til hygge og nips, kan man i topbuen af hegnet sætte lanterner, lys, glaskugler, små vaser og meget andet. Om vinteren kan der bruges lyskæder og julekugler.  

Når blomsterhegnet er købt kommer vi gerne og sætter det op. Der ikke grænser for hvordan kunderne anvender Blomsterhegnet. Det er dejligt at se hvordan der er uanede muligheder, og det er spændende at se, hvordan kunderne har tænkt sig at bruge det.

Vi har solgt Blomsterhegn der er brugt til opbevaring af Bonzai planter, som afgrænsning i kolonihaver, på terrassen for at skabe læ, ved poolen som hygge, som opdeling af en lang terrasse, kort sagt så kan Blomsterhegnet bruges alle steder hvor der vil opnås hygge,stemning og sidst men ikke mindst læ.

Læs mere om hvordan du kan opnå læ muligheder og om hvordan du nemt flytte rundt på Blomsterhegnet - se mere under "Fakta om Blomsterhegnet"

 


Blomsterhegnet.dkSøndervangs alle 36Tlf: 36467800 eller 27289119info@blomsterhegnet.dk