Til forsiden
15. august 2022
Forsiden Sideoversigt på blomsterhegnet.dk Kontakt os Tip en ven om denne side Online bestilling Nyhedsbrev fra Blomsterhegnet
Udskriv sidenEn side tilbage
Blomsterhegnet til café

I de sidste år er der kommet flere steder
med udendørs servering. Der bruges mange penge på at gøre udendørsområdet hyggeligt  og attraktivt for kunderne. Rygeloven fra 1. april 2007 gør også sit til at der skal kræses om kunderne.

Klik her for dias show

B
lomsterhegnet er en perfekt løsning til at afgrænse sit udeområde. Det skaber hygge og læ, og du får både et flot og flexibelt system, som giver de perfekte rammer for dine kunder.
Det er samtidig en billig løsning og er med til at optimere den visuelle effekt som Blomsterhegnet også giver. 

I midten af Blomsterhegnet sidder der en 3mm tyk plexiglasplade, der skærmer af for vinden  og desuden giver god mulighed for profilering ved påsætning af logo eller anden visuel effekt. Med blomsterkasser, kan du pynte op med skønne blomster eller planter, alt efter hvilken stil man har. Dermed vi din café eller resturant blive endnu mere synlig i gadebilledet.

Vi tilbyder også løbende vedligeholdelse og udskiftning, læs mere under "Blomster service".

Blomsterhegnet er meget let at flytte rundt på, ved at påsætning af hjul og kan også rulles nemt ind når forretningen lukker. Lige så nemt er det at adskille for opbevaring, hvis man har brug for det. Blomsterhegnet tåler vand og vind og kan naturligvis stå ude hele året. Læs om kvalitet og mål under "Fakta om Blomsterhegnet"

Der findes et specielt udviklet sortiment, der passer til Blomsterhegnet klik under "Tilbehør" 

Blomsterhegnet er en løsning med lang holdbarhed og næsten ingen vedligeholdelse. Hvis du vil ha´ de helt rigtige rammer til din udeservering, så kontakt os, så er vi klar med rådgivning -så vi sikre dig den helt rigtige løsning.


Denne side er sidst opdateret: 12. februar 2008, kl. 19:28
Blomsterhegnet.dkSøndervangs alle 36Tlf: 36467800 eller 27289119info@blomsterhegnet.dk